Cat face o fotografie profesionista în imobiliare | Imobiliare Tecuci | Ca şi în cazul vânzărilor auto şi în cazul vânzărilor imobiliare se găsesc întotdeauna diverse modalităţi de a pregăti o proprietate pentru o negociere profitabilă.

  De cele mai multe ori se recurge la reparaţii fugare, îmbunătăţiri de moment sau o curăţenie care să schimbe aspectul şi bineînţeles prezentarea casei sau apartamentului în vânzările de tip imobiliar. În alte cazuri se scot în evidenţă dimensiunea terenului sau a casei sau se axează pe aspectele de lux ale proprietăţii şi se stimulează mândria cumpărătorului centrat pe acest tip de imagine.

  Sunt şi cazuri în care se face o trecere subtilă de la o supraevaluare iniţială la o reducere apreciabilă a preţului de vânzare care determină lăcomia celui care urmăreşte o proprietate atunci când cumpărătorul nu este însoţit de un broker imobiliar care să-l ajute la o evaluare corectă a imobilului.

  Şi nu de puţine ori se accentuează acele atuuri de poziţie, de transport, utilităţile, parcurile sau spaţiile verzi din apropierea apartamentului său casei care urmează să fie vândute, care vizează invariabil nevoile clientului, dar nu şi bucuria locuirii, ceea ce determină la o negociere finală fără satisfacţie reală.

  Cat face o fotografie profesionista în imobiliare | Vânzarea imobiliară începe online

  Şi totuşi, nimic din toate acestea nu contează prea mult dacă potenţialul cumpărător nu poate vedea cu exactitate casa sau apartamentul pe care eu le vând. Iar pentru că aproape întreaga desfăşurare în vânzările imobiliare începe online, rolul primordial revine fotografiei.

Imobiliare Tecuci tineri proprietari

  Cu toate acestea puţini sunt cei care acordă întreaga atenţie imaginii în vânzarea imobiliară din Tecuci. Sunt destule proprietăţi puse în vânzare fără nici o fotografie. Altele rămân invariabil la o prezentare neprofesionistă, de amatori în domeniu imobiliar…

  Evident, există o mare diferenţă între o poză oarecare prinsă întâmplător cu telefonul şi fotografia profesionistă care este în sine o gândire în sens imobiliar.

Agentia Imobiliara Extrem Tecuci - Chei apartament

  A poza o proprietate şi rând pe rând camerele pe care le are în componenţă, fără a pune în evidenţă toate aspectele care fac din casa sau apartamentul dumneavoastră cel mai bun sau cel mai complet loc de care cumpărătorul are nevoie, va întinde vânzarea unei proprietăţi la o perioadă de timp de obicei dublă.

  Ex: garajul, leagănul, un arbore înflorit primăvara sau plin de zăpadă iarna; o anumită lumină de dimineaţă sau un apus strălucitor care schimbă imaginea casei pe care o vând; un verde surprinzător al gazonului sau poate o pisică întinsă acolo care să îmbie la siestă; zona din cartierul de blocuri în care se află apartamentul pe care îl vând; fotografierea greşită, în contralumină sau fotografia neglijentă, etc.

  De fapt sunt mii de asemenea exemple pro fotografie profesionistă de tip imobiliar, care determină implicit la o creştere majoră a numărului de oferte pentru casa, terenul sau apartamentul pe care eu le am în vânzare ca proprietar.

Cat face o fotografie profesionista în imobiliare |  Nevoile reale ale cumpărătorului

  Este cunoscut că o vânzare imobiliară este raţională până la un punct. Aspectele raţionale au de cele mai multe ori în vedere nevoile reale ale cumpărătorului şi costul proprietăţii, fie ea casă sau apartament pe care le vând.

  Registrul emoţional, în care cumpărătorul în imobiliare Tecuci perspectivează senzaţia de bine a unei canapele într-un living exact pe gustul său sau, împlinirea senzaţiilor de securitate în casa sau apartamentul pe care le vând care se dovedesc dotate cu diverse utilităţi, ca şi senzaţia de plăcere legată de pivniţa sau grădina casei puse în vânzare pot fi acoperite fotografic de un agent cu experienţă în vânzări imobiliare.

  O fotografie care să susţină vânzarea unui apartament sau vânzarea unei case în Tecuci va fi realizată în cel mai bun moment, din cel mai bun punct de aşezare, cu un ochi de artist şi o gândire de psiholog imobiliar.

  Agenţia Imobiliară Extrem are un sfat simplu pentru tine: adresează-te unui expert pentru reuşita ta în vânzări imobiliare! Vei vedea ca o fotografie bună vinde mai bine decât o mie de cuvinte.

Advertoriale SEO

Optimizare website prin articole optimizate

Contactează-ne

Tecuci, 805300, jud. Galati

str. Traian, nr. 5

Tel: 0761.366.123

contact@seo-advertoriale.ro