Puapi este prima platforma de servicii din Romania cu peste 300 de domenii diferite de activitate

Puapi este prima platforma de servicii din Romania cu peste 300 de domenii diferite de activitate, care se adresează atât prestatorilor de servicii cât și persoanelor fizice. 

Aplicația a apărut din dorința de a conecta oamenii la soluții rapide și eficiente pentru o arie largă de nevoi, din peste 300 de domenii diferite precum: frumusețe, construcții, IT, juridic etc.

Puapi este prima platforma de servicii din Romania | Ce este Puapi?

Puapi este mai mult decât o aplicație. Este o soluție la îndemână indiferent de problema cu care te confrunți.

Aceasta oferă utilizatorilor o serie de beneficii. 

Puapi este prima platforma de servicii din Romania | Ce beneficii oferă prestatorilor de servicii?

Furnizorii de servicii beneficiază de oportunitatea de a-și promova serviciile pe o platformă smart și de a ajunge mai ușor la potențialii clienți.

Astfel își pot crește veniturile lunare, indiferent de meserie: instalator, mecanic, croitor, copywriter, contabil, make-up artist sau multe altele.

Totodată, cu ajutorul acestei aplicații, prestatorii de servicii se pot organiza mult mai bine. Spre exemplu, cei care funcționează pe bază de programări și s-au săturat să piardă timp la telefon cu acest aspect, pot descoperi că Puapi le oferă un mod eficient și atractiv de a-și organiza și programa clienții direct pe platformă. 

Își pot redirecționa clienții pe profilul de pe puapi.com pentru a se programa singuri și tot pe Puapi pot furniza toate detaliile despre servicile oferite, preț și recenziile altor clienți. 

Puapi este prima platforma de servicii din Romania | Ce beneficii oferă persoanelor care au nevoie de un serviciu?

Persoanele care au nevoie de un serviciu, indiferent de domeniu, beneficiază de o listă întreagă de prestatori din apropiere, dispuși să îi ajute.

Aceștia câștigă o treabă bine făcută în cât mai scurt timp posibil pentru că își pot alege singuri furnizorul de servicii în funcție de nevoie și buget.

Fie că e vorba de mașină, un eveniment ce trebuie organizat, sănătate, frumusețe, casă sau curierat sau doar de cineva care să repare ce s-a stricat prin casă, prin Puapi găsesc o soluție rapidă.

Aceștia pot intra pe platformă în categoria de furnizori de care sunt interesați sau pot crea un job la care aplica furnizorii disponibili, din apropiere.

Clientul poate negocia prețul serviciului solicitat și angaja furnizorul care îi transmite cea mai mare încredere.

Pe scurt, Puapi ajută persoanele independente să obțină noi venituri cu un sistem simplu și inteligent! Acești doar trimit link-ul cu profilul personal persoanelor interesate, iar sistemul se ocupă automat de tot!

Oamenii pot vedea singuri disponibilitatea unui prestator de servicii și se pot programa instant, câștigând astfel timp și energie ambele părți.

Platforma Puapi este cunoscută în America și alte 7 țări din Europa: Franța, Spania, Italia, Germania, Anglia, Austria și acum este disponibilă și în România.

Partea cea mai bună este că, în România, accesul la platformă este GRATUIT atât pentru prestatorii de servicii cât și pentru clienți.

Fie că vrei să oferi ceva sau să cauți ceva, Puapi este primul loc în care să cauți!

Pentru că despre asta este vorba în pe platforma Puapi. Despre conexiune și despre a aduce oamenii împreună indiferent de nevoile pe care le au.

Puapi este prima platformă de servicii din România cu peste 300 de domenii diferite de activitate, care se adresează atât prestatorilor de servicii cât și persoanelor care au nevoie de ajutor. 

Advertoriale SEO

Optimizare website prin articole optimizate

Contactează-ne

Tecuci, 805300, jud. Galati

str. Traian, nr. 5

Tel: 0761.366.123

contact@seo-advertoriale.ro