TecuciTV - Studio de Televiziune online din Tecuci

TecuciTV – Canal online de stiri si evenimente din Tecuci

TecuciTV |  În urmă cu ceva vreme, urmare a faptului că înregistrările video, legate de evenimentele importante din Municipiul Tecuci erau dispersate pe mai multe canale, am hotărât să achiziţionăm un domeniu WEB relevant pentru a strânge laolaltă toate aceste înregistrări: tecuci TV

TecuciTV Cameraman la eveniment in TecuciTecuciTV |  Este clar că, acestea apar cu logo-uri diferite: „ProTecuci„, „OrasulTecuci” sau „DecibelTecuci„. Ideea este simplă. Încercam că zilnic să postăm o ştire sau două în format video despre principalele evenimente din oraşul Tecuci. Tecuci.TV va fi un canal de televiziune online ce va aborda aspectele culturale, economice, politice, evenimentele muzicale şi sportive precum şi video interviuri cu personalităţile marcante ale oraşului.

 Televiziunea Tecuci online se va susţine din publicitate şi anunţuri plătite. Nu excludem nici sponsorizările. Acest canal va fi strâns legat de portalurile de ştiri deja cunoscute şi anume: tecuci. eu, protecuci.ro şi tecucionline.com.

Ne dorim că ştirile să apară la ore fixe, de seară, de preferat orele 19 sau 20. Cei ce ne urmăresc pot de asemenea să comenteze pe aceste materiale sau să trimită sugestii pentru îmbunătăţirea acestui canal video online.

Căutam colaboratori voluntari şi plătiţi pentru a dezvolta reţeaua de reporteri şi cameramani din teren. Avem în vedere să încheiem contracte de colaborare cu cei dispuşi să colaboreze la realizarea acestui canal TV online.

TecuciTV |  De asemenea dorim să colaborăm cu tineri entuziaşti care ştiu să prelucreze materiale video şi audio la cel mai înalt standard fie în Sony Vegas, Corel Video PRO şi alte softuri de prelucrare performante. Nu excludem colaborarea cu Televiziunile naţionale, pentru că ştirile de impact să ajungă în timp util la telespectatorii din toată ţara.

TecuciTv - Video Camera

TecuciTV |  De ce televiziune online?

Deoarece are câteva avantaje importante: costuri reduse, viteza de prezentare către client şi nu în ultimul rând faptul că rămâne într-o arhivă care poate vi văzută oricând pe parcursul unei zile. Înregistrările video şi ştirile aduc un spor în documentarea pe anumite subiecte având acces facil la reportajele făcute cu ani în urmă. Canalul online Tecuci-TV are deja materiale video care au deja o vechime de 5 ani.

Advertoriale SEO

Optimizare website prin articole optimizate

Contactează-ne

Tecuci, 805300, jud. Galati

str. Traian, nr. 5

Tel: 0761.366.123

contact@seo-advertoriale.ro

Copyright © 2021  –  DECIBEL Medianet srl Tecuci